СТАРАТЕЉСТВО 2019

ХВАЛА НА подршци и прилозима вашој цркви Светог Саве


Драга браћо и сестре,

      Благодат, мир и радост у љубави Божијој! Желимо да вам се захвалимо на подршци и прилозима вашој Цркви Светог Саве. Сви се ми осећамо веома благословени од Бога и захвални што нам је подарио нашу Црквену Заједници и нашу нову Цркву. У ово доба године, многи од нас ће да иду са својом породицом на годишњи одмор. Неки ће имати прилику да посете Србију и виде своје рођаке и пријатеље. Наша је молитва и молитва Цркве да ће ово бити за све време радости, одмора и разоноде.


      Ово је такође време када због одмора многи из наше парохије неће увек бити у могућности да присуствују на Светој Литургији. Желимо да знате да се ваша Црква Светог Саве моли за вас и вашу породицу и наставља да
служи Богу и када сте одсутни. Наша Црква непрестано наставља своју мисију. То је важно за све нас и зато треба да и даље подржавамо нашу Цркву и њену мисију кроз наше редовне прилоге. Црква има своје месечне трошкове који износе између $19,000 и $22,500. То је оно колико је потребно да се има и одржава наша лепа Црква, да се помаже наша Епархија, а пре свега да се има могућност да заједнички славимо Бога, да се састајемо и да имамо наше славе, наше саборе, место где се дружимо, играмо фудбал, где наша деца учествују и уживају у црквеној школи и недељном ручку. Да имамо место где са радошћу гледамо како наша деца расту у здравом окружењу у знању и љубави према Богу. Потребно је да свака наша фамилија у Хјустону и околини дарује $50 долара недељно како би се покрили сви трошкови. Урадите свој део. Нечекајте на друге да то уместо вас ураде. 

     Молимо вас да покушате да помогнете вашој Цркву у ово време, настављајући да доприносите финансијски чак и ако нисте присутни. То можете да урадите на више начина. Један је да пошаљете свој прилог поштом сваког месеца. Још један начин, који је врло једноставан, је  online bill pay своје банке.
На тај начин можете да натемпирате да ваша банка редовно шаље чек поштом или сваке недеље или једном месечно. Осим тога, ми имамо и терминал за кредитне картице преко кога можете дати прилоге. Веома је важно да се потрудимо да редовно долазимо и помажемо нашу Цркву Св. Саве. Увек будимо захвални и благодарни Богу за све!

      Хвала још једном на свему што радите да помогнете  вашу Цркву Светог Саве. Нека вас Бог благослови и узврати стоструко Својим Благодатним Даровима.

BE REGULAR ORTHODOX CHRISTIAN

REGULAR IN WORSHIP REGULAR IN PRAYER AND REGULAR IN GIVING!
DONATIONS - PRILOZI
DEAR BROTHERS AND SISTERS
WE THANK YOU ALL FOR YOUR ST. SAVA CHURCH CONTRIBUTIONS.
IT IS VERY IMPORTANT TO REGULARLY SUPPORT OUR CHURCH MISSION AND ALLOW OUR CHURCH COMMUNITY TO BECOME STRONGER AND TO DO GREAT THINGS FOR THE GLORY OF GOD AND FOR THE BENEFIT OF OUR CHILDREN AND GENERATIONS TO COME.
FOR YOUR CONVENIANCE THERE ARE SEVERAL EASY WAYS TO MAKE YOUR REGULAR DONATIONS. WE THANK YOU AGAIN FOR DOING YOUR PART.
TO SCHEDULE YOUR REGULAR DONATIONS:
IF SOMETIMES YOU ARE NOT ABLE TO ATTEND CHURCH SERVICE AND MAKE YOUR CONTRIBUTION THEN, YOU CAN MAIL IT OR USE YOUR ONLINE BANKING TO CONTRIBUT TO ST. SAVA CHURCH. JUST ADD ST. SAVA AS YOUR NEW PAYEE, OUR MAILING ADDRESS IS 16900 CYPRESS ROSEHILL RD., CYPRESS, TX 77429 AND THEN CHOOSE THE AMOUNT AND FRIQUENCY OF YOUR CONTRIBUTIONS. THANK YOU!
WE ALSO ACCEPT CREDIT CARDS.
TO CONTRIBUTE USING YOUR CREDIT CARD PLEASE CALL US AT 281-256-1335. YOU CAN ALSO E-MAIL US AT FRDT1@SBCGLOBAL.NET AND WE WILL PROCESS YOUR DONATION.
WE THANK YOU FOR YOUR DONATIONS! MAY GOD GRANT YOU ONE HUNDREDFOLD IN HIS RICHES!

 

 

 
 
 
Subpages (1): ROASTED PIGLET OR LAMB
Comments