Proslava Srpske Nove Godine bi]e odrxana 11og Januara sa poqetkom u 7 sati uveqe. Na Bogojav`e\e 19og Januara, Sveta Liturgija i veliko vodoosve]e\e poqi\e u 10:00 q. izjutra a na Jovandan Liturgija je 8:00 sati izjutra. Proslava Crkvene Slave Svetog Save je 26og Januara u 10 izjutra. Dobro dowli!

Our Church New Year Celebration will be January 13 at 7 pm with live music by lady singer Mara nad Sasa Kusevic orchestra and great food. 


БОЖИЋ
Драга браћо и сестре:
Приближавамо се данима божићне радости, рођења нашег Спаситеља, Богомладенца Христа. Требали бисмо уложити све напоре да се припремимо за ове радосне дане Божића путем поста, молитве, исповести и Причешћа.
Прослава почиње 6-ог. Јануара у 7:00 са вечерњим Богослужењм, литијом и паљењем бадњака.
По завршетку, деца ће добити поклоне и сва освећене бадњаке које ћете понети својим кућама. Такође, биће припремљена и традиционална постна вечера уз врућу ракију, као и представу "Вертеп" који ће извести деца наше црквене школе.
7ог. У јануару ће света Литургија почети у 10:00 ујутру. Исповест ће бити од 9.00 до 10.00.
По завршетку Литургије биће ручак за све који желе да останемо заједно да делимо ову божићну свечану радост. Дајмо све од себе да узмемо слободне дане и поведемо своју децу у цркву да и они осећају радост Христовог рођења. Нико од нас не треба да буде одсутан, већ сви заједно у Цркви, на Божић 7ог Јанара да захвалимо Богу за највећи дар који нам је дао - Спаситеља нашег Христа!
Литургија 8. јануара је у 10 сати. Св. Стефана 9. јануара литургија у 8 сати. Христ се роди!
Прослава српске Нове године биће одржана 11. јануара са почетком у 7 сати увече. Добродошли! На Богојављење 19. јануара, света Литургија и освећење свете воде почеће у 10:00 ујутру, а на Јовандан Литургија је у 8 сати ујутро.
Прослава Црквене Славе Светог Саве слави се 26. јануара у 10 сати са Славским ручком и програмом. Добродошли!
Традиција у нашем народу је да о Божићу Црква буде дарована са посебним прилогом такозваним Божићним дарком. Порудимо се да помогнемо максимално. Позивамо све да се придруже програму старатељства како би редовно подржавали мисију наше Цркве.
Помажући Цркви оснажујемо себе и своју децу да науче веру православну, као и традицију и верске обичаје. Хвала!
Надамо се да ћемо вас видети у добром здрављу и радости током ових Божићних празника.
ПРАСЕТИНА СА РАЖЊА: Цена је 15,00 долара по фунти, цело прасе је 400 долара. пола $ 275. Позовите 281-256-1335.

 

You must be logged in to add gadgets that are only visible to you